Co darovat k narozeninám

https://www.bardi.cz/co-darovat-k-narozeninam/narozeninový dárek/

Dostali jste pozvánku na narozeninovou oslavu? Potom je na čase začít shánět nějaký narozeninový dárek! Nicméně žijeme v době, kdy naprostá většina z nás, ocení spíše peníze, než nějakou zbytečnost, kterou v životě neupotřebí.

Pokud se tedy rozhodnete darovat peníze, pravděpodobně jste již zjistili, že způsobů, jakým je darovat, je opravdu celá řada. Naprostá většina z nich je naprosto originálních, nicméně taky vyžadují nějakou přípravu a ruku na srdce – kdo z nás má tolik času a tokovou trpělivost, aby dokázal několik hodin ručně vyrábět dárek? Pokud tedy patříte přesně k této skupině, máme pro vás skvělý nápad, jak darovat peníze!

narozeninový dárek

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak darovat peníze, je klasická obálka. Nicméně nejedná se o příliš originální způsob. Přinášíme vám tedy podstatně originálnější obdobu tohoto dárku – děrujte peníze v blahopřání!

Nejlepším způsobem, jak darovat peníze, je prostřednictvím 3D přání. 3D přání Mymagic je originální blahopřání, které na první pohled vypadá jako to klasické, nicméně zdání klame! Poté, co přání otevřete, vyskočí na vás nádherný 3D obrázek. Pokud vás to ohromilo, můžete si vybrat z celé řady motivů. Mezi ty nejoblíbenější patří motivy srdíček, které využijete i jako blahopřání na svatbu. Dalším velmi oblíbeným motivem jsou květiny nebo motiv narozeninového dortu. Ovšem zabrouzdáte-li na internetovém obchodě, najdete i celou řadu dalších a originálních motivů.

narozeninové balónky

Dalším originálním přáním, je blahopřání s hracím strojkem. I zde zdání klame a na první pohled byste jej od toho klasického nerozpoznali. Nicméně uvnitř přání je zabudovaný hrací strojek, který po otevření začne hrát melodii. Melodií může být taktéž mnoho. Nejoblíbenější melodie jsou narozeninové písničky, nebo třeba svatební pochod. Nicméně melodii naleznete mnohem víc – jakou zvolíte, je tedy především na vašem vkusu.